Goedkope smartphone met goede accu

Geplaatst op: 01.07.2018

Bij intensief gebruik e-mail, bellen, Facebook, WhatsApp is de smartphone na een hele werkdag nog voor de helft opgeladen. Vroeger in de hoogtijdagen van Nokia maakte we ons nooit zorgen om de accuduur.

En wil je daar niet te veel voor betalen? Waterbestendige Samsung smartphone voor een scherpe prijs Ben je op zoek naar een telefoon die je niet zomaar in de steek laat?

Naast het scherm is ook de accu wat groter in vergelijking met de A8. Vergelijk smartphones om dit per toestel te zien. Daarnaast valt de forse accucapaciteit op.

Je kunt er van alles mee:

Het begint eentonig te worden, maar de nummer 10 in de lijst is ook weer een Samsung? De absolute topper op het gebied van accuduur. De absolute topper op het gebied van accuduur. De absolute topper goedkope smartphone met goede accu het gebied van accuduur.

Wanneer je dan wel moet opladen gaat die erg makkelijk met bijvoorbeeld een draadloze lader en Samsung Fast Charge.

Samsung Galaxy Note 9 Bekijk specificaties Los toestel: Home Abonnementen Goedkoopste prepaid vergelijken Goedkoopste sim only vergelijken Top 10 smartphones
  • Dan is de Motorola Moto G6 Play ideaal voor jou. De enorme waslijst aan technieken en mogelijkheden gaan natuurlijk wel ten koste van de accuduur.
  • Kijk dan hieronder voor het overzicht.

Beste smartphones voor minder dan €300

De krachtige smartphone beschikt over een enorme Li-Po accu met een capaciteit van 4. Zo heeft het toestel een nieuw ontwerp waarmee hij er erg mooi uitziet! Voor liefhebbers van een compacte smartphone is de iPhone SE een aanrader. Andre van Zwet , Expert Elektronica Gepubliceerd op: Dit toestel is iets minder krachtig maar heeft wel een zeer grote accu en is ook zeer fijn in het gebruik dankzij de pure Android-software.

In het Android Security Bulletin staat welke problemen dat zijn en wat het hoogst mogelijke beveiligingsniveau is. Het toestel is daarnaast uitgerust met een zuinige Snapdragon quad core processor met 2 GB aan werkgeheugen.

Samsung heeft deze Galaxy Note 9 goedkope smartphone met goede accu voorzien van een forse mAh-accu, goedkope smartphone met goede accu. Bij normaal gebruik van de S7 moet het toestel prima in staat zijn om meer dan een dag mee te gaan. Toch is de toename in accuduur van de Samsung Galaxy A5 auto wax van de action voor een plaats in de lijst met telefoons met de beste accuduur?

Ook het nieuwste toestel van Samsung scoort hoog op het gebied van accuduur. Bij normaal gebruik van de S7 moet het toestel prima in staat zijn om meer dan een dag mee te gaan. Bekijk onze top 10 telefoons.

Overzicht smartphones met langste accuduur

Deze Motorola Moto G6 Play is de goedkoopste uit deze nieuwe lijn. Verder is de kraswering van het scherm en de behuizing van zowel de A8 als de A7 erg goed, en kwam deze smartphone met de minste beschadigingen uit onze valtest. Het toestel beschikt ook over een 5.

Tegenwoordig is een smartphone meer dan alleen een apparaat om mee te bellen. Tegenwoordig is een smartphone meer dan alleen een apparaat om mee te bellen. Verder krijg je een fijn 5-inchdisplay, twee prima camera's en het toestel is dankzij Android Goedkope smartphone met goede accu fijn in het gebruik.

Tijdens de test is dit gebleken door een testresultaat van 80 uur! Tegenwoordig is een smartphone meer dan alleen een apparaat om mee te bellen.

2. Apple iPhone XS Max

Hiermee is je toestel dus altijd lekker vlot in het gebruik! Veel waar voor je geld Als je voor weinig geld een stabiele en mooie Android-smartphone zoekt zit je met de Samsung Galaxy J3 zeker goed! Voor een premium vlaggenschip is de accuduur van de iPhone XS Max uitstekend te noemen. Top 10 Accuduur Smartphones met de beste batterij? Samsung Galaxy S6 Edge.

Het 5 inch 12,6 cm full-hd-scherm geeft mooi scherp en helder beeld. Hoe werkt stichting derdengelden Xperia X Prijs: Met een capaciteit van maar liefst mAh is deze niet zomaar leeg en hoef je dus minder vaak op te laden.

Voor elke telefoon in een toplijst leggen we uit waarom het toestel in de toplijst thuis hoort. Alle smartphones in deze selectie hebben goedkope smartphone met goede accu Vingerafdrukscanner Een vingerafdrukscanner of vingerafdruklezer scant je vingerafdruk. Samsung Galaxy S8 G Black Maar op een aantal punten doet een goedkopere telefoon het minder dan een duurder model, goedkope smartphone met goede accu.

Samsung Galaxy S8 G Black Maar op een aantal punten doet een goedkopere telefoon het minder dan een duurder model.

1. Huawei Mate 20 Pro

Dit zorgt voor een goede accuduur terwijl je genoeg rekenkracht hebt voor apps als WhatsApp, Facebook of Netflix. Start met vergelijken Kies je gewenste internet- en belbundel, en vergelijk miljoenen aanbiedingen.

Huawei heeft via de eigen software onder andere Face Unlock toegevoegd. Motorola Moto Z Play.

De toplijsten van Belsimpel. Samsung heeft deze Galaxy Note 9 namelijk voorzien van een forse mAh-accu. De Galaxy A5 is een stuk langer te gebruiken dan veel andere smartphones.