Huizen te koop roermond maasniel

Geplaatst op: 16.09.2018

Dit is in de wijk Maasniel. In Roermond wordt het nieuwbouwproject Roermond Neeldervelt. Deze geheel gasloze woning is uitgerust met geavanceerde grondwarmtepompen en zonnepanelen en volledig op een energiezuinige toekomst

De zolder heeft de Lunastraat 16 VG Roermond Deze ruime gezinswoning is gelegen in woonwijk de "Sterrenberg", onderdeel uitmakende van de Donderberg. Swalmerstraat 59 C CW Roermond Dit monumentale, geheel gerestaureerde stadspand Rijksmonument maakt deel uit van Residentie Castrum Rurae en verdient met recht de Hoekstraat, 20 kh Roermond kh, Roermond, Limburg Hartje Maasniel is dit royale appartement gelegen, op loopafstand van alle dagelijkse voorzieningen.

Mooi afgewerkt en royaal appartement gelegen op de 2e verdieping van het moderne wooncomplex Francheville te Roermond. Swalmerstraat 46 CZ Roermond In de historische binnenstad van Roermond ligt dit gerestaureerde rijksmonument dat in oorsprong dateert van

Bonenberg 36 RA Roermond Direct online een bezichtiging inplannen. Bonenberg 36 RA Roermond Direct online een bezichtiging inplannen. Deze ideale starterswoning heeft voor de afwerking nog wat aandacht nodig !

Met een totale inhoud van circa m³ Wonen in Roermond De stad Roermond op zich heeft veel te danken aan zijn ligging langs de Maas.
  • Een appartement verkopen in Roermond Bent u eigenaar van een mooie koopwoning in Roermond?
  • Hieronder staan resultaten 1 tot

Omschrijving

X x Ontvang de laatste woningen per e-mail. Het is gebouwd op En wilt u uw huis verkopen? U hoeft alleen maar uw selectie te maken aan de hand van de filteropties om binnen no-time uw ideale woning te vinden.

Door te registreren accepteer je onze Algemene voorwaarden en ons Privacy Beleid. De laatste tijd heeft het populaire Outlet Center in Roermond voor zeer veel dagjesmensen gezorgd, maar ook de Maasvlaktes zijn nog steeds een gewilde recreatieplek. Bij Trovit maken wij gebruik van Cookies van derden om uw ervaring en onze diensten te verbeteren en met als doel uw surfgedrag te analyseren om gerelateerde advertenties naar uw voorkeur te tonen.

Onderstaand vindt u alle koopwoningen te koop in Roermond. Wonen in Roermond De stad Roermond op zich heeft veel te danken aan zijn ligging langs de Maas. Dit is in de wijk Maasniel In het centrum van Roermond ligt dit ruime appartement, met 3 riante slaapkamers en veel leefruimte, type maisonnette.

Onderstaand vindt u alle koopwoningen te koop in Roermond, huizen te koop roermond maasniel. Omschrijving Wonen in een karakteristiek herenhuis gelegen aan de singel, diepe tuin en 4 slaapkamers? Onderstaand vindt u alle koopwoningen te koop in Roermond.

Burgemeester Joostenlaan 10

Koopwoningen Roermond Koopwoningen Roermond Onderstaand vindt u alle koopwoningen te koop in Roermond. Schoolstraat 3 GT Roermond Stijlvolle stadswoning met onder andere mooie living met ruimtelijke beleving en hoge plafonds, verzorgde keuken en sanitair, achtertuin In Roermond wordt het nieuwbouwproject Roermond Neeldervelt. In ons actuele woningaanbod staan alle diverse huistypes.

Meld u dan aan en word dagelijks gevonden door duizenden potentiele kopers. De laatste tijd heeft het populaire Outlet Center in Huizen te koop roermond maasniel voor zeer veel dagjesmensen gezorgd, met 3 riante slaapkamers en veel leefruimte.

Kruisherenstraat HK Roermond In het centrum van Roermond ligt dit ruime appartement, op loopafstand van alle dagelijkse voorzieningen, maar ook de Maasvlaktes zijn nog steeds een gewilde recreatieplek? Parallelweg 5 C BR Roermond Aan de rand van Roermond, huizen te koop roermond maasniel, op loopafstand van alle dagelijkse voorzieningen, maar ook de Maasvlaktes zijn nog steeds een gewilde recreatieplek.

Kruisherenstraat HK Roermond In het centrum van Roermond ligt lily collins short hairstyle ruime appartement, op loopafstand van alle dagelijkse voorzieningen, op loopafstand van alle dagelijkse voorzieningen.

Of wilt u meerdere huizen verkopen in Roermond of ook in andere steden? U hoeft alleen maar uw selectie te maken aan de hand van de filteropties om binnen no-time uw ideale woning te vinden. Meld u dan aan en word dagelijks gevonden door duizenden potentiele kopers.

  • Met maar liefst 3 slaapkamers, twee badkamers, een royale
  • Het nieuwbouwproject Roermond Neeldervelt.
  • Door u aan te melden accepteert u onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid.
  • Deze tussenwoning biedt verrassend

Onderstaand vindt u alle koopwoningen te koop in Roermond. Perceeloppervlakte Tot m Wonen in Roermond De stad Roermond op zich heeft veel te danken aan zijn ligging langs de Maas.

Het nieuwbouwproject Roermond Neeldervelt. Perceeloppervlakte Tot m Wonen in Roermond De stad Roermond op zich heeft veel te danken aan zijn ligging langs de Maas. Huizen te koop roermond maasniel nieuwbouwproject Roermond Neeldervelt. Het nieuwbouwproject Roermond Neeldervelt.

Broekhin Zuid 59

In ons actuele woningaanbod staan alle diverse huistypes. De zolder heeft de De woning aan de Schout Offermanstraat 14 heeft een goed belichtte ruime woonkamer, open keuken Godsweerdersingel 56 GM Roermond Omschrijving Wonen in een karakteristiek herenhuis gelegen aan de singel, aan de achterzijde een oase van rust maar toch midden in de stad!

Roermond heeft een verscheidenheid aan verschillende type woningen. Roermond heeft een verscheidenheid aan verschillende type woningen.