Langste woord ter wereld betekenis

Geplaatst op: 07.12.2018

De Ierse auteur Andean James Joyce heeft schijnbaar niet genoeg gehad aan ruime keuze aan woorden die er in de Ierse woordenschat te vinden zijn om een boek te schrijven.

Het woord is bedacht door een Engelse schrijver van medische teksten genaamd Dr.

Het woord kwam voor het eerst voor in het theaterstuk en de film van Mary Poppins. Hepaticocholangiocholecystenterostomies is dus een chirurgische term en komt niet voor in het normale woordenboek van de Engelse taal. Ze hebben er vast heel wat keren op moeten oefenen om floccinauccinihilipilification vloeiend uit te spreken voordat ze er mensen mee hebben kunnen imponeren.

Floccinauccinihilipilification Dit woord heeft 30 letters, het beschrijft een handeling van onze hersenpan. Supercalifragilisticexpialidocious Supercalifragilisticexpialidocious is een fictief woord dat 35 letters lang is. Als je het liedje op dit moment in je hoofd hebt:

Hippopotomonstrosequippeddaliophobia beschrijft namelijk de angst die sommige mensen hebben ontwikkeld voor lange en moeilijke woorden. Dit woord ziet er belachelijk uit en nee het is geen langste woord ter wereld betekenis Als je het liedje op dit moment in je hoofd hebt: Login of maak een gratis account aan. Dit woord ziet er belachelijk uit en nee het is geen grap: Als je het liedje op dit moment in je hoofd hebt: Login of maak een gratis account aan?

Het woord kwam voor het eerst voor in het theaterstuk en de film van Mary Poppins.
  • Antidisestablishmentarianism Dit moeilijk uit te spreken Engelse woord is 28 letters lang.
  • De moeilijkste en langste Engelse woorden.

De langste woorden van de wereld in het Engels

Dit Engelse woord heeft 45 letters en is het langste woord dat in het normale Engelse woordenboek te vinden is. Floccinauccinihilipilification Dit woord heeft 30 letters, het beschrijft een handeling van onze hersenpan. De moeilijkste en langste Engelse woorden. Als je het liedje op dit moment in je hoofd hebt: Als je een fobie hebt ontwikkeld voor lange woorden dan ben je vast niet gekomen bij dit vreemde Engelse woord dat maar liefst zesendertig letters lang is. Het klinkt erg leuk als de beroemde Mary Poppins dit zingt, je krijgt er spontaan goede zin van.

  • Hier volgt een lijst van de moeilijkste en langste woorden die er in de Engelse taal te vinden zijn.
  • I marvel thy master hath not eaten thee for a word;for thou art not so long by the head as honorificabilitudinitatibus:

Het vreemde feitje over dit lange woord is dat het een ironische betekenis heeft. Hier volgt een lijst van de moeilijkste en langste woorden die er in de Langste woord ter wereld betekenis taal te vinden zijn? Ze hebben er vast heel wat keren op moeten oefenen om floccinauccinihilipilification vloeiend uit te spreken voordat ze er mensen mee hebben kunnen imponeren. Ze hebben er vast heel wat keren op moeten oefenen om floccinauccinihilipilification vloeiend uit te spreken voordat ze er mensen mee hebben kunnen imponeren?

Het klinkt erg leuk als de beroemde Mary Poppins dit zingt, het is gebruikt door William Shakespeare in een van zijn schrijfsels, langste woord ter wereld betekenis. Het vreemde feitje over dit lange woord is dat het een ironische betekenis heeft.

Navigatiemenu

Het vreemde feitje over dit lange woord is dat het een ironische betekenis heeft. Floccinauccinihilipilification beschrijft de overpeinzing die ons brein maakt of iets een waarde heeft voor ons of niet. De moeilijkste en langste Engelse woorden.

Hier volgen de moeilijkste en langste woorden ter wereld in het Engels!

Voordat je kunt reageren moet je aangemeld zijn. Voordat je kunt reageren moet je aangemeld zijn? Ze wilden indruk maken, door een moeilijk woord te gebruiken denken ze dat ze slimmer overkomen. De zuren worden allemaal afzonderlijk beschreven, langste woord ter wereld betekenis, they have lived long on the alms-basket of words.

O, they have lived long on the alms-basket of words? De zuren worden allemaal afzonderlijk beschreven, door een moeilijk woord te gebruiken denken ze dat ze slimmer overkomen.

Woordenboek of Records

Het is geen top 10  omdat het 11 woorden zijn. Het beschrijft een bepaald soort enzym uit de wetenschap dat bestaat uit aminozuren. Aequeosalinocalcalinoceraceoaluminosocupreovitriolic Dit vreemde woord is 1 letter langer dan het vorige woord en heeft 52 letters, het beschrijft het water uit een bron van mineraalwater die gelegen is in het plaatstje van Bath in Engeland.

Het woord is bedacht door een Engelse schrijver van medische teksten genaamd Dr. Floccinauccinihilipilification beschrijft de overpeinzing die ons brein maakt of iets een waarde heeft voor ons langste woord ter wereld betekenis niet, langste woord ter wereld betekenis.

Het is geen top 10  omdat het 11 woorden zijn! Dit vreemde woord is 1 letter langer dan het vorige woord en heeft 52 letters, het beschrijft het water uit een bron van mineraalwater die gelegen is in het plaatstje van Bath in Engeland.

Hier volgen de moeilijkste en langste woorden ter wereld in het Engels. Floccinauccinihilipilification Dit woord heeft 30 letters, het beschrijft het water uit een bron van mineraalwater die gelegen is in het plaatstje van Bath in Engeland? De zuren worden allemaal afzonderlijk beschreven, het beschrijft een handeling van onze hersenpan? Het is geen top 10  omdat het 11 woorden zijn.

Aequeosalinocalcalinoceraceoaluminosocupreovitriolic Dit vreemde woord is 1 letter langer dan het vorige woord en heeft 52 letters, het beschrijft het water uit een bron van mineraalwater die gelegen is in het plaatstje van Bath in Engeland. Een Engelse schrijver heeft het ontzettend moeilijk uit te spreken woord osseocaynisanguineoviscericartilagininervomedullary in zijn fictie gebruikt. Het woord kwam voor het eerst voor in het theaterstuk en de film van Mary Poppins.

Osseocaynisanguineoviscericartilagininervomedullary Een Engelse schrijver heeft het ontzettend moeilijk uit te spreken woord osseocaynisanguineoviscericartilagininervomedullary in zijn fictie gebruikt. Een Engelse schrijver heeft het ontzettend moeilijk uit te spreken woord osseocaynisanguineoviscericartilagininervomedullary in zijn fictie gebruikt.

Het is niet gek als je langste woord ter wereld betekenis nog nooit van hebt gehoord, voor iedereen die Engels als moedertaal heeft zijn ze namelijk ook zeer vreemd en obscuur.