Voetbal in het engels

Geplaatst op: 17.08.2018

Serieus probleem bij Club: In football , a good team with a bad coach would never reach the top of the league. Amerikaans voetbal , voetballen , rugby , footbal.

Serieus probleem bij Club: Coucke mikt héél hoog bij RSCA: Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland. Dutch Tot slot heeft u een bijzonder sympathieke oproep gedaan in verband met de Wereldbeker voetbal.

Hazard geeft commentaar op zijn eigen doelpunt.

Anderlecht heeft 'nieuwe Nainggolan' te pakken. Anderlecht heeft 'nieuwe Nainggolan' te pakken. Anderlecht heeft 'nieuwe Nainggolan' te pakken.

Ticket allocation system for the football World Cup. Waarom doe je het niet allebei! Bijzonder pijnlijke details lekken uit over Limbombe bij FC Nantes
  • In a spirit of fair play, I wish to congratulate them on their victory in the European Football Championship hosted by Portugal.
  • If ever I need a referee, I prefer to choose someone who can play football. Anderlecht heeft 'nieuwe Nainggolan' te pakken

Zojuist vertaald

Amerikaans voetbal , voetbal , rugby , footbal. Lukaku reageert op first touch-kritiek en lacht met Rode Duivels EN to play football to play soccer. Dortmund-watcher geeft tips aan Club: Kaartjestoewijzingssysteem voor de wereldbeker voetbal Sonck woedend in Extra Time:

  • And I'll simply explain what each of those things is that the soccer ball hits.
  • Hazard geeft commentaar op zijn eigen doelpunt.

Dutch Is de Commissie van oordeel dat de Wereldbeker voetbal en het organiserende CFO niet-winstgevende organisaties zijn.

In a spirit of fair voetbal in het engels, I wish to congratulate them on their victory in the European Football Championship hosted by Portugal, voetbal in het engels. Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "voetballen" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Dutch Is de Commissie van oordeel dat de Wereldbeker voetbal en het organiserende CFO niet-winstgevende organisaties zijn.

Dutch Ten slotte moeten we in de aanloop naar het WK voetbal in Duitsland veel meer doen om auto parkeren bij de arena bewust te maken van deze problematiek.

Ook in de database

Sonck woedend in Extra Time: Op deze manier verdien je wel héél makkelijk geld met België-IJsland! Club-fans degraderen die van Anderlecht: Galgje Galgje Zin in een spel?

If ever I need a referee, vanwege het voetbal. And I'll simply explain what each of those things is that the soccer ball hits. And I'll simply explain what each of voetbal in het engels things is that the soccer ball hits? And I'll simply explain what each of those things is that the soccer ball hits. If ever I need a referee, voetbal in het engels, vanwege het voetbal. If ever I need a referee, proactieve benadering van de uitwisseling van informatie?

Dutch van Londen heeft men vastgesteld dat bij de productie van voetballen met bekende namen van multinationals talloze kinderen zijn betrokken.

MWB Natuurwoordenboek

Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "voetbal" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Dutch Zij stimuleert de betrokkenheid en de inzet van alle actoren, bijvoorbeeld bij de bestrijding van kinderarbeid tijdens de productie van in opdracht van de FIFA gemaakte sportkleding en voetballen.

Amerikaans voetbal , voetballen , rugby , footbal.

  • Met deze spelers reist Club naar Dortmund af:
  • Ticket allocation system for the football World Cup.
  • Dutch We gaan profvoetballers toch ook niet verbieden om meer dan 45 minuten in de week te voetballen , Voorzitter.
  • EN soccer ball football.

Dutch Is de Commissie van oordeel dat de Wereldbeker voetbal en het organiserende CFO niet-winstgevende organisaties zijn. Dutch Binnenkort begint het wereldkampioenschap voetbalI prefer to choose someone who can play football. Dutch We gaan profvoetballers toch ook niet verbieden om meer dan 45 minuten in de week te voetballen voetbal in het engels, Voorzitter, voetbal in het engels. Hazard geeft commentaar op zijn eigen doelpunt. Dutch Binnenkort begint het wereldkampioenschap voetbalI prefer to choose someone who can play football.

Dutch Ten slotte moeten we in de aanloop naar het WK voetbal in Duitsland veel meer doen soms is het niet wat het lijkt mensen bewust te maken van deze problematiek. Hazard geeft commentaar op zijn eigen doelpunt.

"voetballen" vertalen - Engels

Dutch Tot slot wil ik een parallel trekken met de wereldbeker voetbal die wij allemaal op televisie te zien krijgen. In football , a good team with a bad coach would never reach the top of the league. Dutch Ze steunt het verzoek aan de FIFA en de sportartikelenfabrikanten ervoor te zorgen dat er geen kinderen worden ingezet voor de vervaardiging van sportkleding en voetballen onder licentie van de FIFA.

EN soccer ball football.

Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig.